Dinsdag 5 september om 18.45 uur staan de straatcup finales op het programma. Op de delengoorweg nemen Henri Greven en Peter Baalhuis het tegen elkaar op in de winnaarscup. In de verliezerscup nemen Nout Koehorst en Wim Baalhuis het tegen elkaar op.

Winnaarscup
Henri staat voor de negende keer in de finale. In de afgelopen 8 finales kwam 5 keer als winnaar uit de strijd. Peter staat voor het eerst in de finale. Henri won in de eerste ronde van Martijn Lammers en Jos Kuiper en daarna won Henri van Arjan Hassink, Louis Hassink en Bart Schleiferboom. Peter won achtereenvolgens van Huub Oude Griep, Rutger Johannink, Wout Bodde en Mathijs Boersma.

Verliezerscup
Voor Nout is het de eerste keer dat hij in de finale staat, ook niet heel gek want is met 14 jaar de jongste finalist ooit. Voor Wim is het zijn elfde finale. Wim stond in 1977 voor het eerst in de finale. Nout verloor in de eerste ronde van Bart Schleiferboom en kwam hierdoor in de verliezerscup. Daarna won hij van Bas Eppink, Huub Oude Griep en Hans Stevelink. Wim verloor in de eerste ronde van Rutger Johannink en won daarna van Thi Soe Eh Sein, Marcel Zwiep en Jos Kuiper.

#