Zondag 16 juli waren de finales van de KTO Cup bij Steeds Vooruit in Oldenzaal. Nooit Gedacht stond in 3 finales. De eerste finale schoot de jeugd in de B-klasse tegen Java. Hier was Java een maatje te groot voor de jeugd van Nooit Gedacht en won ruim. In A-klasse nam Nooit Gedacht het op tegen Beuningen. Nooit Gedacht begon goed aan de wedstrijd en lag een aantal meters voor maar al gauw kwam Beuningen voor te liggen. Na wat mindere schoten van Nooit Gedacht werd dit verschil nog groter. Uiteindelijk won Beuningen met een schot verschil. ’s Middags was de finale van de senioren, Nooit Gedacht moest het op nemen tegen Beuningen. Beuningen begon beter aan de finale maar Nooit Gedacht bleef in de buurt. Beide teams gooiden goed verder en Beuningen bouwde de voorsprong iets verder uit. Maar na een minder schot van Beuningen kwam Nooit Gedacht voor te liggen. Toch pakte Beuningen daarna weer de leiding maar Nooit Gedacht bleef goed door gooien en uiteindelijk moest het laatste schot beslissing brengen. Het laatste schot van Nooit Gedacht was goed en Beuningen bleef er zelfs op achter maar omdat de schutter van Nooit Gedacht in de stok liep moesten ze 2 meter terug en won Beuningen met 40cm. 

Staand vlnr: Joe Zwiep, Wessel Peters, Tim Lohuis, Nout Koehorst en Brent Veldscholten. Knielend vlnr: Thijs Bodde, Dirk Lohuis, Rens ter Huurne en Tigo Koopman.
Staand vlnr: Luuk Meijer, Anouk Peters en Lotte Oude Griep. Knielend vlnr: Thomas Bodde, Jur Wiefferink en Lars Meenhuis.
#